Ce rochii se poartă în această toamnă. 6 modele din care să-ţi alegi favorita

Rochia are farmecul şi şarmul ei, feminitatea unei femei fiind mult scoasă în evidenţă prin purtarea rochiei potrivite. Rochia nu înseamnă doar eleganţă şi etichetă, modelele, croielile şi culorile fiind foarte ofertante, putându-se adapta oricărei situaţii, siluete şi posturi. Toamna anului 2017 vine să-şi încânte doritoarele cu modele şi materiale interesante, potrivite oricăror preferinţe în materie de modă.

Ce rochii se poarta in aceasta toamna

Picture 1 of 5

Catifeaua este vedeta toamnei. O rochie de catifea, în principiu croită din tăieturi simple şi armonioase, va da un farmec aparte oricăreia dintre cele care o aleg. Uni sau în jocuri de tonuri, accesorizată cu mărgele masive sau cu brăţări impunătoare, rochia de catifea realizează ţinute interesante şi pline de originalitate, textura materialului conferind valoare şi frumuseţe. În zilele mai reci, o sacou sau o jachetă potrivite cromatic vor întregi ţinuta, neeclipsând în niciun fel farmecul rochiei.

Rochiţele din jerse, plăcute şi moi, confortabile şi extrem de uşor de purtat, reprezimtă una dintre cele mai la îndemână variante pentru o zi răcoroasă de toamnă. Textura jerse-ului va reprezenta atuul acestui tip de rochie, fiind un material moale şi foarte prietenos, uşor de asortat cu o jachetă, o eşarfă sau un sacou şi de accesorizat cu un inel masiv sau cu un şirag de mărgele. O pereche de cizme înalte va întregi ţinuta unei zile răcoroase de toamnă.

Rochiile etno tind să cucerească din ce în ce mai multe admiratoare. Tricotajele, broderiile, ornamentele florale sau geometrice aplicate pe materiale, transformă rochia etno într-o ţinută elegantă sau casual, potrivită oricărei siluete. Farmecul unei astfel de rochii, în a cărei croială s-au investit multă muncă şi pricepere transformând rochiţa într-o mică opreră de artă, va proiecta asupra celeia care o poartă mult rafinament şi originalitate.

Denimul este şi în această toamnă în graţiile tendinţelor. Rochii şimple sau accesorizate cu volane, lungi sau scurte, acestea vor fi purtate cu mare plăcere în această toamnă, confortabilul material putând fi adaptat oricărei situaţii. Cu o accesorizare puternică, rochia din jeans rămâne preferata femeilor active şi practice.

Rochiile asimetrice dau originalitate unei ţinute şi permit jocuri interesante realizate cu o pereche de cizme sau cu un sacou tineresc. Farmecul croielii asimetrice reprezintă şi în această toamna varianta unei ţinute de zi, sporit printr-un colier masiv sau inele mari şi impunătoare.

Jocul cromatic alb-negru este şi el în topurile vestimentare ale toamnei 2017. Interesante şi tinereşti, rochiile alb-negru sunt uşor de asortat şi de accesorizat şi se potrivesc oricărui moment al zilei.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*