3 modalități simple și măgulitoare prin care poți purta o fustă midi

Foarte multe femei adoră să meargă la cumpărături de haine și să își îmbogățească garderobele cu noi piese vestimentare care le evidențiează formele frumoase și trăsăturile delicate. Pentru majoritatea femeilor, cumpărăturile reprezintă o formă de terapie, mai ales dacă sunt impresionate de frumusețea noilor colecții de haine sau dacă o piesă expusă în vitrină le întoarce privirea.

3 modalități simple și măgulitoare prin care poți purta o fustă midiTotuși, din ce în ce mai multe femei încep să pună accentul și pe partea funcțională a hainelor, încercând să aleagă calitate, în loc de cantitate. Dacă vă doriți o garderobă funcțională, care să vă faciliteze ținutele vestimentare de zi cu zi, într-adevăr trebuie pus accentul pe calitate, pe croială și pe versatilitate. Prin urmare, încercați să adoptați obiceiul de a vă întreba „Cât de des voi purta această haină?” înainte de a o achiziționa. Poate că este un model frumos, poate că vă place culoarea, poate că s-ar asorta minunat cu o anumită fustă din garderobă, dar la o privire mai atentă, nu este cine știe ce versatilă și rareori o veți putea purta.

Iată că din toate piesele vestimentare, iese în evidență un anumit tip de fustă. S-ar putea spune că este o fustă iconică, purtată de-a lungul timpului de numeroase figuri celebre și care oferă oricărei femei un plus de eleganță și de rafinament. Este vorba despre fusta midi, indiferent că optați pentru o fustă midi dreaptă, evazată, creion sau plisată. Explorați colecția de fuste din magazinul online mhooda.ro și veți putea alege dintr-o varietate de fuste midi, inclusiv fuste plisate care sunt atât de în vogă.

Iată cum puteți arăta minunat atunci când purtați o fustă midi:

Fustă midi potrivită pentru mediul de birou

Majoritatea femeilor evită modelele îndrăznțe de fuste atunci când își compun ținutele de birou, dar o fustă midi aleasă cu mare atenție, vă poate prezenta stilul personal, ajutându-vă în continuare să obțineți un aspect plin de profesionalism. Croiala în A a unei fuste midi este suficient de conservatoare pentru a fi purtată la birou. Asociind o astfel de fustă cu o bluză cu nasturi, veți obține o ținută de birou consistentă, solidă și foarte plăcută. O notă de culoare, care poate fi  adusă de un accesoriu, cum ar fi o eșarfă sau o geantă, este suficientă pentru a vă eleva stilul, dar fără să fiți prea informală. Pe mhooda.ro veți putea explora o selecție superbă de genți de designer, inclusiv genți de mână, genți plic și genți de umăr, potrivite pentru stilul casual, dar și pentru mediul corporativ.

Fustă midi pentru o întâlnire cu prietenii

Din nou, o fustă midi cu croială în A este o alegere fantastică, feminină și cât se poate de potrivită pentru o întâlnire cu prietenii, având grijă ca întreaga ținută vestimentară să se încadreze în categoria casual. De exemplu, puteți purta o fustă midi cu croială în A pentru partea de jos, iar pentru partea superioară să alegeți un tricou grafic, legat într-un nod jucăuș, pentru a atrage privirea către talie. Optați pentru pantofi cu toc mic sau pătrat la această ținută, deoarece sunt mult mai practici și mai confortabili decât o pereche de stiletto și contribuie la aerul casual al ținutei. Și nu uitați de o jachetă în cazul în care întâlnirea cu prietenii se prelungește până seara târziu. O jachetă de piele sau de blugi este ideală pentru o fustă midi.

Fustă midi pentru o întâlnire

Poate cel mai evident moment pentru a purta o fustă midi este la o întâlnire. Cu o fustă midi cu talie înaltă și croială în A, cu siguranță vă veți simți confortabil, dar și cât se poate de atrăgătoare. Totuși, încercați să alegeți cu mare atenție un top potrivit. Un top crop care se intersectează ușor cu talia fustei vă scoate în evidență talia, dar fără să expună prea multă piele în văzul celor din jur. Puteți opta pentru o jachetă elegantă de piele dacă temperaturile nu sunt cele mai prietenoase. Dacă optați pentru piese vestimentare în nuanțe neutre, atunci puteți purta o pereche de pantofi într-o culoare mai îndrăzneață.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*