Cauți o piesă vestimentară de la un anumit designer? Sigur o găsești la Mhooda!

Mhooda.ro este un magazin apărut relativ recent pe piață, însă care a reușit să atragă atenția tuturor prin diversitatea de obiecte vestimentare de la branduri renumite, la un preț extrem de bun. Cât de des ai văzut promoții de 30-40% la piesele de la Gucci, Versace sau Dolce&Gabbana? Astfel de promoții vei vedea la Mhooda, iar dacă ai noroc, poate prinzi la un preț bun un articol vestimentar sau un accesoriu pe care îți dorești de mult să îl ai la tine în garderobă!

Ce obiecte vestimentare emblematice găsești pe Mhooda?

Există anumite rochii, genți sau pantofi de la branduri ce nu mai au nevoie de prezentare, care fac furori pe covorul roșu. Vei găsi astfel de piese în acest magazin? Da, iată câteva dintre ele:

Gențile Gucci – nelipsite din dressingul vedetelor de la Hollywood

Gențile Gucci au fost dintotdeauna preferate de vedete pentru că emană multă opulență și lux, dar într-un mod elegant. Una dintre cele mai îndrăgite colecții din ultimul timp este Gucci Dionysus – Elle Fanning, Madonna, Reese Witherspoon, Rihanna, Rita Ora, Salma Hayek – sunt doar câteva nume de celebrități care au integrat această geantă în ținutele afișate pe stradă sau în cadrul evenimentelor. Toate gențile din această colecție au un mic detaliu fermecător – un cap de tigru texturat care face referire la zeul grec Dionysos. Vei găsi și pe mhooda.ro genți din această colecție, realizate din materiale atent selectate, inteligent compartimentate (există chiar și un compartiment separat pentru carduri) și cu detalii fine pe care nu le regăsești la alte branduri. Așa că, dacă Madonna se numără printre artiștii tăi preferați, cu siguranță îți vei dori acum să ai și tu în dressing măcar o geantă Gucci.

Brunello Cucinnelli – brandul din spatele aparițiilor lui Mark Zuckerberg

Dacă l-ai urmărit vreodată pe Mark Zuckerberg în cadrul evenimentelor, probabil ai observat că ținutele sale se rezumă la o pereche de jeans albaștri, un tricou gri (de la Brunello Cucinnelli) și o pereche de sneackers. Aparițiile sale ne aduc aminte de Steve Jobs, care la fel adopta ținute asemănătoare – maleta neagră era vedeta în acest caz. Mulți antreprenori și miliardari au acest lucru în comun, iar specialiștii au numit acest fenomen (de a purta aceleași ținute) ”oboseala decizională”. Cercetările au ajuns la concluzia că luarea unor decizii corecte este de cele mai multe ori un proces epuizant, iar anumite persoane învață să prioritizeze sarcinile care merită energia lor. În acest caz, Mark Zuckerberg se concentrează pe dezvoltarea afacerilor pe care le are și mai puțin pe diversificarea ținutelor. De ce să pierzi câteva zeci de minute să alegi o ținută, când poți folosi acest timp pentru a lua decizii corecte? În spatele aparițiilor lui Mark stă brandul Brunello Cucinnelli, supranumit și ”regele cașmirului”. Pe mhooda.ro nu vei găsi celebrul tricou gri (în nuanța zucker-grey), însă vei găsi multe alte piese vestimentare, în special sacouri care te vor ajuta să arăți elegant la orice eveniment.

În afară de Gucci și Brunello Cucinnelli, mai poți găsi în acest magazin online și alte branduri cum ar fi Versace, Dolce&Gabanna, Christian Loubutin, Balenciaga, Bottega Veneta, Alexander McQueen, branduri care strălucesc de cele mai multe ori la evenimentele de la Hollywood. Acum ai și tu ocazia să arăți ca artistul tău preferat, mai ales că pe Mhooda găsești deseori piese vestimentare la prețuri promoționale!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*