Ghid pentru purtarea corectă a brățărilor

Brățările sunt accesoriile perfecte pentru completarea oricărui look și nu există niciun motiv pentru care ar trebui să stați departe de ele. Multe femei sunt de părere că este dificil să asortezi brățările unei ținute, în timp ce altele nu știu care este momentul perfect pentru a le purta sau se tem că acestea nu se potrivesc cu restul accesoriilor alese. Indiferent de toate aceste temeri, brățările rămân unele dintre cele mai frumoase și clasice bijuterii pe care o femeie le poate achiziționa pentru ea, iar atunci când sunt integrate eficient într-o ținută, ele dau un plus de eleganță și de stil. Dacă veți avea în vedere câteva dintre sfaturile oferite în cele ce urmează, purtarea brățărilor ar trebui să fie o joacă și o plăcere.

Tipul evenimentului la care participați

Atunci când sunteți în căutare de brățări, un prim element pe care trebuie să îl aveți în vedere este tipologia evenimentului la care plănuiți să le purtați. Oricât de frumoase sunt brățările prețioase, încrustate cu diamante și perle, acestea nu sunt tocmai potrivite pentru o zi petrecută la birou. De asemenea, dacă optați pentru purtarea a mai multe brățări simultan, trebuie să aveți în vedere faptul că acestea vor produce mai mult zgomot, iar în unele situații este de preferat să se evite acest lucru. De asemenea, dacă evenimentul la care participați implică un dress-code mai minimalist, atunci puteți plusa prin accesorii mai îndrăznețe, iar acest lucru poate fi făcut și invers – dacă ținuta este extravagantă, atunci brățările pot fi unele mai simple pentru completarea perfectă.

Lungimea mânecii

Brățările sunt accesorii superbe și merită să fie admirate și apreciate. Acest lucru nu se poate întâmpla dacă aveți mânecile lungi până la încheieturi. Chiar dacă vă simțiți bine știind că sunteți accesorizată și vă gândiți că poate vă veți sufleca mânecile se vor întrevedea și brățările, acest lucru nu este garantar și nu ar trebui să vă stresați pentru purtarea acestor accesorii. De asemenea, unele mâneci lungi prezintă detalii inedite, cum ar fi mânecile balon sau bufante, care sunt legate cu panglici la încheieturi, situație în care ar fi prea mult dacă s-ar adăuga și brățări.

Amestecarea materialelor din care sunt confecționate brățările

Brățările prețioase sunt niște accesorii superbe, indiferent dacă sunt făcute din aur galben, aur alb sau argint și indiferent de culoarea pietrelor sau perlelor cu care sunt încrustate. Totuși, asocierea acestora trebuie făcută cu stil și cu măsură. Dacă vă aflați la început de drum în ceea ce privește accesorizarea cu brățări, atunci cel mai indicat ar fi să stați departe de amestecarea metalelor auriu și argintiu. În ceea ce privește culorile pietrelor prețioase și a perlelor, nu ar trebui să se regăsească la mână mai mult de 2-3 culori diferite, deoarece aspectul va fi unul mult prea încărcat. Dacă vreți să optați pentru mai multe brățări simultan, o idee bună ar fi să asociați o brățară simplă, fără alte adăugiri, alături de una confecționată integral din perle sau din pietre prețioase – efectul va fi unul extrem de rafinat!

Confortul este extrem de important

Găsirea unor brățări care să vină perfect pe încheietură este un element important pentru confortul propriu – brățara nu trebuie să fie nici foarte largă, dar nici fixă. De asemenea, dacă adăugați mai multe brățări, este indicat ca acestea să nu se acopere integral una pe cealaltă deoarece pot lăsa semne pe mână și pot strânge sau irita zona, mai ales dacă stau fixate într-o poziție inconfortabilă.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*