Cele mai frumoase rochii scurte

Orice femeie, în momentul în care poartă o rochie, se transformă total. Indiferent de vârstă, de ocazie sau de stilul abordat o rochie o transformă total pe posesoare. Chiar și cele mai puternice femei care sunt adeptele unui stil aproape masculin sunt, în inima lor, cucerite de o rochiță. Ele au nevoie doar de puțin ”praf magic” care să le redea acel ceva de care au nevoie. Iar acesta este, de obicei, rochia potrivită, care să-i pună în evidență toate punctele tari

Toată lumea, de la marii creatori de modă și până la oamenii obișnuiți, consideră că felul cum se îmbracă o femeie o descrie cel mai bine, este chiar cartea sa de vizită. De aceea, alegerea unei rochii care să vină perfect și care să pună în valoare toate atuurile posesoarei este mai dificilă decât pare la prima alegere. Chiar dacă o rochie arată perfect pe un manechin în magazin sau pe cea mai bună prietenă, asta nu înseamnă că ți se potrivește și ție. Cu atât mai mult cu cât rochia este una scurtă, care nu se ”merge” la orice tip de siluetă și riscăm, prin alegerea unui model nepotrivit, să stârnim zâmbete ironice decât efectul de ”wow” pe care ni-l dorim.

Cum se face alegerea cele mai frumoase rochii scurte

După cum spuneam, alegerea cele mai frumoase rochii scurte care să se potrivească în totalitate cu tematica unui eveniment sau cu cerințele vestimentare ale unei anumite locații nu este deloc un proces ușor pentru femei. De aceea, un sfat nu strică niciodată; este motivul pentru care femeile aleg să meargă la cumpărături însoțite fie de partenerul de viață, fie de cea mai bună prietenă. De asemenea, mai există și posibilitatea, preferată de o bună parte a femeilor, de a-și achiziționa rochia perfectă din magazinele online.

Dacă și dumneavoasră co doriți ceva bun, alegeți de obicei brandurile care sunt mai cunoscute în domeniu și despre care aveți și certitudinea că este atent la dorințele clientelor. Ne referim aici atât la calitatea produselor oferite, cât și la prețurile pentru acestea.

De asemenea, atunci când ne referim la alegerea rochiei scurte perfecte, un aspect deloc de neglijat este și modelul acesteia.

În sezonul cald, rochiile scurte sunt o alegere deosebit de populară, prin care puteți să vă etalați bronzul și picioarele. Dar cu toate acestea, nici în cel rece rochiile scurte nu trebuie abandonate, trebuie doar alese în așa măsură încât cine vă vede să vă admire instant ținuta, considerând că vi se potrivește perfect.

Modelul de rochie scurtă ales este cu atât mai important cu cât nu se potrivește oricui. De aceea, prin alegerea făcută, trebuie să alegeți o ținută prin care să dați impresia de feminitate, eleganță, stil și personalitate impresionantă.

Cele mai frumoase rochii scurte pentru ocazii speciale

Atunci când vine vorba de ocaziile speciale, multă lume consideră că rochiile lungi ar fi alegerea perfectă, în timp ce rochiile scurte par că nu-și găsesc locul în peisaj. Nimic mai greșit, spunem noi. De fapt, rochiile scurte sau de cocktail sunt una dintre opțiunile perfecte pentru nunțile mai elegante.

Aceste rochii întotdeauna au fost considerate potrivite pentru nunțile de zi, deși de fiecare dată apar modele cu aplicații și stiluri tot mai pretențioase. Dacă alegeți să consultați puțin internetul, veți observa că există numeroase cele mai frumoase rochii scurte pentru aceste ocazii. De fapt, indiferent dacă le purtăm ziua sau noaptea, rochiile scurte propuse de designeri sunt una din cele mai bune alegeri pentru a arată perfect la nuntă. Veți avea parte de decolteuri originale, aplicații cu pietre, fuste creion sau evazate. În rândurile de mai jos vom încerca să vă venim în ajutor cu unele mici sfaturi care vă vor convinge că o rochie scurtă la o ocazie specială poate fi o apariție de neuitat. În sens bun, desigur!

Ca de obicei, salvarea vine de la culoare. Dar, contrar aparențelor, nu culorile vii fac diferența ci acele culori pastelate. O rochie în acest gen va fi cu siguranță o ținută mai romantică și discretă, dar și una elegantă. O ușoară nuanță de roz aplicată pe o fustă realizată dintr-un material foarte delicat și comod, este ideală pentru a ne putea bucura de petrecere așa cum se cuvine.

Dar nu numai rochiile cu fuste mai ample sunt indicate la o astfel de ocazie specială. Deși nu sunt pe placul multora dintre femei, rochiile drepte au și ele farmecul lor. Pentru a se putea preta la o ocazie specială, la rochia dreaptă partea de sus poate fi realizată dintr-o dantelă frumoasă. Dacă mai adăugăm și o mânecă până la cot și un detaliu în talie care să pună ”punctul pe I”, atunci acest tip de rochie este tot ceea ce avem nevoie pentru arată perfect la o nuntă, fiind perfectă pentru petrecere. În plus, veți rămâne surprinsă și de faptul că este foarte comodă. Modelul despre care tocmai v-am zis a prins, așa că acum pe rafturile magazinelor găsim o mulțime de variații de la acesta. Există numeroase variante, cu decolteuri frumoase, eventual și cu ceva transparențe, dar cu mare grijă să nu devină prea ostentative sau, mai rău, vulgare. Pentru a fi siguri că rochia aleasă este pentru o ocazie specială, și culoarea își are rolul ei. Astfel, rochiile de ocazie sunt în culori mai închise sau de culoare roșie, o culoare mereu originală. Rochia roșie, cu un model mai simplu cu bretele late și drapaje este mereu ceva la modă.

Tot pentru ocazii speciale venim cu o propunere pentru dumneavoastră. Ce părere aveți despre o rochie delicată, de culoare pastelată, cu broderii laterale care evidențiază silueta? Vă asigurăm că veți fi cu siguranță în centrul atenției. O rochie perfectă pentru nuntă este cea cu decolteu fantezie, dantelă și centură strălucitoare, este o combinație cu care nu veți da greș niciodată.

Dacă totuși sunteți adeptele unui stil mai natural și simplu, printre modelele mai originale, putem alege rochii imprimate care niciodată nu se demodează. Nu este vorba de flori sau de dungi, care sunt la modă în acest sezon, ci de buline care ne oferă un aer foarte vintage, și care vin cu un mare plus atunci când vine vorba de ocaziile speciale.

Cele mai frumoase rochii scurte sunt pentru oricine?

După cum spuneam ceva mai sus, la rochiile scurte este nevoie de multă atenție, deoarece nu se potrivesc chiar oricui. De fapt, se știe că atunci când ne gândim la alegerea ținutei perfecte, aceasta trebuie făcută în așa fel încât să scoată în evidență trăsăturile frumoase și să mascheze, pe cât posibil, cele mai puțin favorabile.

Pentru a veni în ajutor iubitoarelor de cele mai frumoase rochii scurte, specialiștii în modă au alcătuit un fel de listă cu recomandări privind felul în care se face alegerea cele mai frumoase rochii scurte pentru ca rezultatul să fie unul bun.

Alegerea unei rochii scurte de seară trebuie să fie prima opțiune a acelor femei care se bucură de o siluetă subțire, dar și de picioare lungi. Evident, femeile înalte vor fi avantajate de o astfel de ținută, dar aceasta nu înseamnă că de exemplu, minionele să aibă interzis la acest tip de rochii. Salvarea vine de la tocuri. Cu acest mic artificiu, o rochie scurtă va sublinia plăcut silueta unei persoane minione.

Materialul din care este confecționată rochia are un rol mai important decât credeți. Astfel, o rochie scurtă elegantă va fi cu mult mai spectaculoasă dacă materialul din care este confecționată este unul deosebit. Anul acesta, trendurile în materie de fashion dădeau catifeaua drept cel mai popular material, așa că această alegere poate fi una de senzație pentru un eveniment elegant, sau pentru petrecerea de Crăciun de la firmă. Pentru un plus de stil, dar care să evidențieze și caracterul perasoanei, rochia scurtă poate fi însoțită cu mici ”artificii” de efect precum paietele, perlele, dantela și așa mai departe.

Pentru sezonul cald, la mare căutare sunt rochiile în modele înflorate, dar aveți grijă din nou să nu fie prea ”bogate” sau încărcate, pentru că atunci look-ul final nu va fi, su siguranță, cel dorit de dumneavoastră.

Atunci când avem în vedere alegerea cele mai frumoase rochii scurte, culorile acesteia trebuie să fie complementare între ele, dar să evidențieze doar atuurile ce țin de nuanța părului, implicit culoare ochilor și a tenului femeii care o poartă.

Întotdeauna, rochiile scurte de seară trebuie să fie accesorizate cu o pereche de tocuri și un clutch, care să nu supraîncarce negativ ținuta. Acestea trebuie să fie dovada vie că posesoara rochiei respective este extrem de atentă cu imaginea sa și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Rochia scurtă trebuie să țină cont și de tipul de siluetă al respectivei doamne sau domnișoare, întrucât nu orice decolteu, șliț sau model avantajeaza pe oricine, așa că din nou, mare atenție atunci când vă îndreptați alegerea către ceva anume. De fapt, orice femeie trebuie să își aleagă acel model de rochie astfel încât să se simtă cât mai bine atunci când o poartă, fără să fie complexată din absolut niciun motiv.

După cum ați observat, alegerea rochiei scurte potrivită pentru dumneavoastră nu este o alegere tocmai ușoară, dar suntem siguri că știați deja asta. Este adevărat, sunt foarte multe aspecte de care trebuie să țineți cont, dar nu credem că este chiar atât de greu. Persoanele interesate de o astfel de achiziție pot consulta site-urile online, sau pot apela chiar și la ajutorul celor care vând astfel de produse. Pe piața de gen există o mulțime de articole vestimentare de acest fel, cât mai diversificate, create parcă pentru a mulțumi toate gusturile feminine. Dar oare, nu se mai poate găsi și altceva? Parcă tot am mai vrea ceva, nu-i așa? Doar suntem femei, și cu greu putem fi mulțumite. Eventual, putem crea și singure rochia scurtă perfectă pentru noi, de ce nu?

Cele mai scumpe rochii scurte

Cele mai scumpe rochii scurte

Deseori, cele mai scumpe rochii scurte sunt fabricate din materiale excepționale care se comportă foarte bine la uzură și spălare frecventă sau din materiale delicate, precum mătasea sau satinul autentic. Desigur, rochiile scurte scumpe pot fi prevăzute cu inserții spectaculoase de dantelă, cu accesorii cusute manual sau cu detalii din […] mai mult »

Cele mai ieftine rochii scurte

Cele mai ieftine rochii scurte

Strâmte pe corp, asimetrice, lineare sau în cloș, rochiile scurte fac parte integrantă din garderoba multor femei. Foarte populare sunt și rochiile scurte cu buzunare, cu cordoane, fermoare sau tip sarafan. Sunt atât de versatile și permisive, încât este lesne de înțeles de ce sunt mai apreciate decât rochiile midi […] mai mult »